Regulament promotii

REGULAMENT CAMPANIE „extra10%” REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile ONLINE si cumparaturile din magazinele fizice RIZZOLI, din  PERIOADA 1-8 MARTIE

 

I. Organizator

 I.1 Organizatorul campaniei publicitare este RasitalI SRL, societate romana, cu sediul in Calea Surii Mici, Nr. 39A, 5500137, Sibiu ,Jud.Sibiu, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J32/3202/1996, cod unic de inregistrare fiscala RO8553910, reprezentata prin Director General, Rizzolo Simone.

 II. Durata campaniei publicitare

 II.1 Campania publicitara “extra10%”  va fi organizata si desfasurata in magazinele fizice Rizzoli, cu reducere suplimentară pentru toate articolele aflate in colectia de Toamna-Iarna 2023, inclusiv celor care se află în promoție de 50% reducere .

 II. 2 Campania publicitara ”extra10% cu codul ”MARTISOR” va fi organizata si desfasurata in magazinul online oferindu-se o reducere suplimentară pentru toate comenzile „online care vor avea loc in perioada 1 – 8 MARTIE 2024.

 III. Drept de participare

 III.1. Campania “extra10% reducere la toate articolele care fac parte din colectia de Toamna-Iarna 2023” este accesibila tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care sunt posesoarele unui buletin de identitate sau a unei carti de identitate la data campaniei publicitare.

IV. Descrierea campaniei

Între 1 – 8 martie 2024 clientii pot primi „extra10%” reducere suplimentară la cumpărăturile efectuate în magazinul online pe rizzoli.ro sau la cumparaturile din magazinele fizice Rizzoli. Reducerea se acordă tuturor articolelor care fac parte din colectia de Toamna-Iarna 2023, inclusiv celor care se află în promoție de 50% reducere. Reducerea se acordă online pe rizzoli.ro sau la casa de marcat , in magazinele fizice Rizzoli, doar la categoria de produse sus mentionata.

 V.1. Participarea la campania ”extra10% cu codul ”MARTISOR” reducere suplimentară pentru toate comenzile plasate „online”, dar si pentru cumparaturile din magazinele fizice,  în perioada 1 – 8 martie 2024 implica obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

 VI. Modalitatea de Desfasurare

În cadrul acestei campanii, clienții care fac cumpărături în perioada 1-8 martie 2024 in magazinul online rizzoli.ro si magazinele fizice Rizzoli, pot primi 10% cu codul ”MARTISOR” folosit la comenzile plasate in mediul online  sau „extra 10” folosit in magazinele fizice, reducere suplimentară la toate articolele din colectia de Toamna-Iarna 2023.

 VII.1. Prin participarea la campania „extra10% reducere suplimentară pentru toate comenzile „online” si pentru cumparaturile din magazinele fizice Rizzoli, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 VII.2. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

 VII.3. Prin participarea la prezenta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a Rasital  SRL, societate romana, cu sediul in Calea Surii Mici, Nr. 39A, 5500137, Sibiu ,Jud.Sibiu, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J32/3202/1996, cod unic de inregistrare fiscala RO8553910, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societate si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

VII.4. Conform prevederilor Legii nr.677/2001, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata Rasital SRL, societate romana, cu sediul in Calea Surii Mici, Nr. 39A, 5500137, Sibiu ,Jud.Sibiu.

 Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

VIII.1.Clienții vor primi reducerea de „extra10%” între 1-8 martie 2024, la casa de marcat, la prețul de pe etichetă, la toate articolele cumpărate. Reducerea este valabilă în magazinele fizice și online prin codul ”MARTISOR”” pe www.rizzoli.ro.

 IX. Dispozitii finale

 IX.1. Prin participarea la campania „extra10%” reducere la toate articolele” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 IX.2. La cererea scrisa a acestora, adresata la Calea surii mici, nr.39A, Sibiu, Rasital SRL(Rizzoli), se obliga sa actualizeze, sa stearga si sa-i informeze pe participanti despre datele lor personale prelucrate. De asemenea participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Rasital SRL(RIZZOLI),si de la partenerii sai cu grija selectati.

 IX.3. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

IX.4 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe www.rizzoli.ro.

Data  01.03.2024                                                             Reprezentant legal,